تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری آخرین وضعیت همسان سازی حقوق بازنشستگان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نعمت الله ترکی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص آخرین وضعیت همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: در سال ۱۳۹۶ که مرحله اول طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان شروع شد تا شش ماهه اول سال ۱۳۹۹، بر اساس آمار و ارقام موجود تمام موارد انجام شده است.

 

وی افزود: بعد از این تاریخ در سال ۱۴۰۰ اگر شخصی بازنشسته شده است تقریبا بر اساس قوانین و مقررات جاری که نیاز به همسان سازی نداشته همانند دیگر افراد در حال دریافت حقوق هستند.

 

ترکی گفت: یک گروه از بازنشستگان هستند از جمله بازنشستگان آموزش و پرورش، قضات و دیگر حوزه‌ها هستند که بر اساس محاسبه انجام شده این افراد در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹، سال ۱۴۰۰ و سال ۱۴۰۱ مطالباتی دارند که بنا به جمع بندی انجام شده حدود ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ رقم ۹ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود، اما تا پایان سال گذشته، چون عدد و رقمی را در قانون از لحاظ اختصاص نداده بودند، سهام کارخانه آلومینیوم جنوب را اعلام کردند که با فروش این سهام بتوانیم اعتبار مورد نیاز را جذب کنیم.

 

وی افزود: چون سهام کارخانه آلومینیوم جنوب به فروش نرفته است درخواست ما از سازمان برنامه و بودجه این بود که به طور کلی این سهام کنار گذاشته شود و سهامی را معرفی کنند که قابل عرضه و فروش باشد تا بتوان ۹ هزار میلیارد تومان را تامین کرد.

 

ترکی در پایان گفت: اکنون در حال پیگیری هستیم و یک کمیته مشترک میان صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده است تا در اسرع وقت بتوانیم احکام را جاری کنیم و معوقات سال‌های گذشته را پرداخت کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار